Locatie

Locatie van Hanzebloem in HattemHanzeBloem beschikt over een eigen locatie in Hattem. De workshops voor groepen tot 12 personen kunnen worden gegeven bij ons aan huis. Wij beschikken over een ruime en sfeervol ingerichte cursusruimte op de tweede etage van onze woning (geen lift aanwezig) in de wijk Assenrade in het noorden van Hattem. Hattem ligt dicht bij Zwolle en is goed bereikbaar via zowel de A28 als de A50.

Ook is het mogelijk om de workshop op een locatie naar keuze te geven in de omgeving de prachtige Hanzestad Hattem, bijvoorbeeld in Zwolle, Wezep, Wapenveld, Kampen, Heerde of een van de andere steden of dorpen in de regio. Een workshop op locatie is altijd maatwerk. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Waar ligt HanzeBloem op de kaart?

Onze eigen cursusruimte bevindt zich aan de Wismar 29 in Hattem.

Heel kort over Hattem

Hattem is een Hanzestad aan de IJssel, net onder Zwolle. Het historische centrum van Hattem is sfeervol en biedt een leuke selectie aan restaurants en terrasjes waar je na één van onze workshops terechtkomt om nog even lekker na te praten (of te tafelen) met de groep vriendinnen of collega’s die allemaal nèt een ander bloemstuk gemaakt hebben.