Inspiratie

Om wat inspiratie op te doen verzamelen we op deze pagina de beste foto’s van mooie bloemstukken, moodboards, voorbeelden en ander beeldmateriaal waar je creatieve innerlijk weer van gaat bruisen. Kies hieronder een fotoalbum om de inhoud te bekijken.

Inspiratie

Workshops

Voorbeelden van bloemstukken en kransen die tijdens de workshop bij HanzeBloem gemaakt kunnen worden en andere creaties ter inspiratie.
voorjaarsworkshop-1.jpg

Bloementaart

Bloementaartjes zijn leuk altijd leuk! Of ze nou klein, middelgroot of groot zijn, ze zijn altijd erg feestelijk.
bloementaart2.jpg

Vrijgezellenfeestjes

Vrijgezellenfeestjes bij HanzeBloem zijn altijd erg gezellig en er wordt veel gelachen tijdens het bloemschikken.
Vrijgezellenfeest-20160528-2.jpg

Wat is inspiratie?

Inspiratie opdoenInspiratie wordt op vele manieren omschreven. Het is voor iedereen weggelegd, niet per se voor creatieve mensen of begaafde artiesten. Inspiratie is dat momentje dat je denkt ‘dit wil ik maken’, en daar werk je dan naartoe. Voor de één is dat een mooie kast, voor de andere hoe je de meubels in huis hebt staan en bij HanzeBloem is dat het complete plaatje van een mooi bloemstuk.

Als je inspiratie hebt opgedaan voor een bloemstuk en je wilt dat graag bij of met ons maken dan kun je altijd contact met ons opnemen. Voor de workshops die we aanbieden hebben we al inspiratie opgedaan en is er een eindplaatje waar je naartoe kunt werken. De materialen daarvoor hebben we bij elke workshop ook al ingekocht. Toch hoef je de voorbeeldbloemstukken niet helemaal na te maken maar kun je zelf ook variëren in wat je maakt. Heb je nu zin om aan de slag te gaan? Ga dan naar onze agenda met workshops om te kijken waar je aan mee kunt doen.