Hapjes

Voor groepen is het mogelijk om bij de workshop een hapjes arrangement te boeken. Zo heb je tijdens het werken aan je mooie bloemstuk ook even een lekkere break.

Men kan hierbij kiezen voor een arrangement met hartige hapjes, zoete hapjes of een combinatie van zoete en hartige hapjes. Dit arrangement wordt uiteraard geserveerd met diverse soorten thee of een kopje koffie.

Dit arrangement kan alleen in combinatie met een workshop voor groepen geboekt worden. Dit is in verband met de voorbereidingstijd en zodat het programma voor iedereen tijdens een workshop hetzelfde is.

Meer informatie

Op dit moment hebben we nog geen voorbeeld van het arrangement op de gevoelige plaat vastgelegd en is de samenstelling hiervan nog niet definitief. Wel kunnen we in overleg een heerlijk arrangement samenstellen met voor ieder wat wils. Hiervoor kun je contact opnemen met Sanne.

Hapjes proeverij op de lentemarkt

Op de lentemarkt in Hattem op 16 april waren twee lekkernijen te proeven die ook geserveerd kunnen worden bij de workshop. Liefhebbers van chocolade konden een stukje van onze zelfgebakken brownie. Deze brownie is zacht van binnen maar heeft een lekker stevige korst. Voor de liefhebbers van zoete vruchten was er een kruimeltaart met bosbessenjam. De kruimeltaart bestaat uit een mooie stevige bodem van deeg met daar op een lekkere laag jam van bosbessen. De toplaag zijn kruimels van deeg, die een samen toch een heerlijk hapbaar geheel vormen.

Lentemarkt1