Groepen

Een workshop bloemschikken boeken kan voor groepen vanaf 6 personen. Workshops voor groepen tot 10 personen kunnen worden gegeven bij ons aan huis. Wij beschikken over een ruime en sfeervol ingerichte cursusruimte op de tweede etage van onze woning (geen lift aanwezig) in de wijk Assenrade in Hattem (nabij Zwolle).

Ook is het mogelijk om de workshop op een locatie naar keuze te geven in de omgeving de prachtige Hanzestad Hattem, bijvoorbeeld in Zwolle, Wezep, Wapenveld, Kampen, Heerde of een van de andere steden of dorpen in de regio. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Informatie over workshops voor groepen opvragen

Groepen op een andere locatie, neem contact met ons opOm meer informatie te krijgen of een vraag te stellen over workshops voor groepen gebruik je het onderstaande formulier. Dit is geheel vrijblijvend. We zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te antwoorden met een passende oplossing te komen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  aantal personen (minimaal 6)

  Soort workshop

  Gewenste workshop datum

  Eventuele vragen

  Locaties

  Je kunt de locatie van HanzeBloem in Hattem bekijken op een Google Maps kaart. HanzeBloem kan voor groepen workshops op locatie geven, zo’n 20 tot 30 kilometer in de omtrek. Er wordt altijd gezocht naar locatie met voldoende ruimte om te werken, uiteraard voor een betaalbare prijs. Heb je al suggesties voor een locatie, geef deze dan aan ons door via het contactformulier op deze pagina.

  Maatwerk

  Workshop bloemschikken op locatieHet geven van workshops op locatie is altijd maatwerk. In onze eigen cursusruimte weten we zeker dat alles aanwezig is, voor een externe locatie zullen we altijd kijken of de locatie geschikt is. Dat is de reden dat er op deze pagina geen prijzen zijn opgenomen op deze pagina. Neem contact met ons op om samen tot een leuke, betaalbare groepsworkshop te komen.

   

  De workshops bij HanzeBloem zijn ook zeer geschikt voor een vrijgezellenfeestje!

  Vrijgezellenfeest-20160528-2